banner2
Öne Çıkanlar Urfa Yetim Der toz Sugeldi Candeias

Şanlıurfaspor’dan teşekkür mesajı

6 Eylül Cumartesi günü oynanan ve 0-0 eşitlikle sona eren maçta gösterilen misafirperverlikten dolayı, Şanlıurfaspor kulübü Gaziantepspor kulübüne teşekkür etti.
İcra kurulu başkanı ve Futbol şube sorumlusu Maruf Güneş, “Gaziantep Kamil Ocak stadında oynadığımız hazırlık maçı öncesi ve sonrası bizlere gösterilen misafirperverlikten dolayı Gaziantepspor kulübü yönetim kurulu, teknik heyet, futbolcu ve kulüp çalışanlarına teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.
Şanlıurfaspor Genel koordinatörü Hüseyin Dağ ise, Şanlıurfaspor kulübüne gösterilen ilgi ve alakadan dolayı Gaziantepspor kulübüne teşekkür ettiklerini belirtirken, “Gaziantepspor kulüp menajeri Erhan Yüksek’e Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk’a göstermiş oldukları ilgi alaka ve misafirperverlikten dolayı sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.