banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

Şanlıurfaspor’dan Suruç için saygı duruşu

1 Temmuz’dan bu yana sezon başı hazırlıklarına devam eden sarı yeşilliler sabah yaptığı antrenmanda fizik ve kondisyona dayalı çalışmalar yaptıktan sonra, ikinci bölümde çift kale maç yaptı.

 

Teknik Direktör Engin Korukır nezaretinde yapılan ve 1 saat 15 dakika süren antrenmanda futbolcuların istekli oluşu dikkat çekti.

 

Hayatını kaybedenler için saygı duruşu

 

Sarı yeşilli futbolcular, Sabah yaptığı antrenman öncesi toplu halde saygı duruşunda bulunarak geçtiğimiz gün Suruç’ta hayatını kaybedenleri andı.

 

Sahanın ortasında kenetlenen teknik heyet ve futbolcular 1 dakikalık saygı duruşunda bulunduktan sonra antrenmana başladı.

 

Teknik Direktör Engin Korukır Suruç’ta yaşanan vahşeti kınadıklarını belirtirken, “Orada çok 32 tane vatandaşımız hayatını kaybetti. Bu ülkede bu tür olayların yaşanmamasını istiyoruz. Bizde memleketimizde yaşanan bu olayı kınamak için böyle bir saygı duruşunda bulunduk. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet, yaralı insanımıza ise acil şifaler diliyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.