banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Şanlıurfaspor’dan

Kulüp adına açıklama yapan Şanlıurfaspor CEO’su İsmet Türker, bugün itibari ile Şanlıurfa’nın ana ceddeleriniŞanlıurfaspor bayrakları ile donatacaklarını ifade ederken, Kentte yaşayan herkesin bu konuda takımlarına destek vermelerini istedi.
Türker, başlatılacak kampanyanın Şanlıurfaspor’a maddi bir katkısının da olacağını kaydederken, “Bayrak kampanyasını kulüp olarak biz üstleneceğiz. Anlaşmış olduğumuz bir firma bayrakları yaparak en işlek caddelerimize asacak. Ben Şanlıurfasporluyum diyen herkesin kulübümüze katkı sağlayacağına inanıyoruz” dedi.
Türker, Bu projenin Şanlıurfaspor’a maddi katkısınında olacağını belirtirken, “İsteyen herkes kulübümüzde bu konuda yetkilendirdiğimiz arkadaşları arayarak “Şanlıurfasporumuza Süper lig yolunda başarılar dileriz” kampanyasına katılabilirler. Cüzzi bir bedel ödemek kaydıyla hem kendilerinin reklamını yapacağız, hemdeŞanlıurfasporumuza bir katkıda bulunacaklar” diye konuştu.
Öte yandan Şanlıurfa’nın ana caddelerine asılmak üzere organize edilen kampanyaya katılmak ve sarı yeşilli renklerden oluşan bayraklara firmalarının isimlerini yazdırmak isteyenler 0532 2201169 ve 0532 3859395 nolu telefonlardan talepte bulunabilir ve bilgi alabilirler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.