banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Harran Üniversitesi Urfa Haber haber

Şanlıurfaspor'dan 'Semih' bombası

Süper Lig'e parolası ile yeni sezona hazırlanan Şanlıurfaspor, transferde büyük düşünüyor. Forvet hattını ünlü bir golcü ile doldurmak isteyen sarı-yeşilli ekip rotayı Semih Şentürk'e çevirdi.
Geçen sezon Fenerbahçe formasıyla sadece 967 dakika görev alabilen 30 yaşındaki futbolcu, artık nöbetçi olarak bile sahaya giremiyor. Teknik direktör Raşit Çetiner'in Semih'i çok istediği ifade edilirken, tüm imkanlar zorlanacak. Sarı-lacivertli kulübün de bonservis olarak çok fazla sıkıntı çıkarması beklenmiyor.

 

HERKES ONU İSTİYOR
Semih konusunda tüm imkanlarını seferber edecek olan Şanlıurfaspor yönetimi bu transferi gerçekleştirip bombayı patlatmayı planlıyor. Ancak Semih ile pek çok Süper Lig takımı da ilgileniyor.

Selehattin Çiftçi/Şanlıurfa OLAY

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.