banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Beyaz Saray

Şanlıurfaspor'dan kritik Raşit Çetiner Açıklaması

Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu tarafından yapılan yazılı açıklamada, PTT 1. Ligde mücadele eden Şanlıurfaspor’a son haftalardaki mücadelelerinin ardından istikrar ve başarıyı yakalayan futbolcular ve Teknik heyete karşı bazı kesimler ve şahıslar tarafından sosyal medya üzerinden gerçeği yansıtmayan söylem ve açıklamalar yapıldığını üzüntüyle karşıladıkları bildirildi.

 

2012-13 futbol sezonunun tamamlanmasına iki hafta kaldığı belirtilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi;  “Ligi en iyi yerde bitirmeye çalışan ve sezonun son iki haftasında sadece galibiyeti düşünen Futbolcu ve teknik heyetimize güveniyoruz. Ancak uzun bir süredir Şanlıurfasporun başarısız olmasını arzulayan bazı şahıslar, son günlerde Teknik direktörümüz Raşit Çetiner'e karşı mesnetsiz ve gerçeği yansıtmayan iftira kampanyaları yaptıklarını öğrenmiş bulunmaktayız. Şanlıurfaspor ile 1.5 yıllık sözleşmesi bulunan Teknik Direktörümüz Raşit Çetiner ile yola devam edeceğiz. Başarılı olan Raşit Çetiner ve yardımcı hocalarına güvenimiz tamdır. Gelecek sezonun çalışmalarına şimdiden başladık. Teknik heyetimiz ve futbol şubesinin raporları doğrultusunda Şampiyonluğu kucaklayacak bir ekip oluşturacağız.”

 

Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu tarafından yapılan açıklamada, Şanlıurfaspor’un yarın GAP Arena Stadyumu’nda oynayacağı Torku Konyaspor maçına da değinilerek, “Yarın kendi sahamızda ağırlayacağımız Konya Torku karşılaşmasına taraftarlarımızın desteği görmek istiyoruz. Bu amaçla sezon boyunca bizler, yanlız bırakmayan cefakâr taraftarımıza, taraftar gruplarımızdan bu sezon son kez kendi sahamızda oynayacağımız Torku Konya maçında 90 dakika boyunca bizleri desteklemelerini bekliyoruz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadeleri yer aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.