banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

Şanlıurfaspor'dan halaylı kutlama

Şanlıurfaspor Kulübü Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri dün akşam Dedeman otelinde Şanlıurfaspor’a başarılarını sıra gecesinde halay çekerek kutladılar.

 

Şanlıurfaspor Başkanının yanı sıra yönetim kurulu üyeleri ile takım tam kadro katıldı, Gecede yemek eşliğinde Urfa türküleri dinleyen Sarı-Yeşilli futbolcular, daha sonra davul zurna eşliğinde halaylar çekti.

 

Şanlıurfaspor’a yeni gelen futbolculara ‘Hoş geldiniz’ diyen Başkan Saraçoğlu, “İnşallah bu yıl Şanlıurfaspor’umuzu, Şanlıurfa’mız ve Türkiye futbolu için hayırlı bir yıl olur” dileğinde bulundu.

 

 “Bank Asya kentimizin hakkıdır” Nüfusuyla 2 Milyona yaklaşan Şanlıurfa’nın artık kendilerinden futbol anlamında da bu kentin bir yere getirmemizi istediklerini belirten Saraçoğlu, “Şanlıurfa artık öncelikle Bank Asya ve daha sonrada Süper Lig istiyor bizden. Buda kentimizin hakkıdır diye düşünüyorum. Bu işi bu yıl çözeceğimize yürekten inanıyorum” diyen Başkan Saraçoğlu bu hafta oynayacağımız Gaziosmanpaşa spor maçını mutlaka kazanacaklarına inandıklarını ve tüm Şanlıurfaspor taraftarı maça beklediklerini ifade etti.

GAPHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.