banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry Ürdün Teknik Direktör Cihat Arslan

Şanlıurfaspor'dan büyük bilet indirimi

Şanlıurfaspor kulübünden yapılan açıklamaya göre, Cuma günü GAP Arena stadında oynanacak Antalyaspor maçı dahil Şanlıurfaspor'un kendi sahasında oynanacak maç biletleri 2 TL yapılmıştır denildi.


Konu ile ilgili kulübün resmi sitesinde açıklama yapan sarı yeşilli ekip, "PTT 1. Ligin 18. haftası olan Antalyaspor maçı dahil bundan sonra iç sahada oynanan maçların biletleri taraftarımıza 2 TL yapılmıştır. Yanlız PASOLİG sisteminden kaynaklanan ve kendileri tarafından kulübümüzden kesilen 2 TL'yi taraftarlarımızdan talep edeceğiz. Kulübümüzle alakalı olmayan ve her maçta her taraftardan kesinti yapılarak PASSOLİG'e aktarılan 2 TL karşılığında PASSOLİG kartınız ile Şanlıurfaspor'un maçlarını izleyebileceksiniz.


2 TL'nin kulübümüzle alakası olmadığını taraftarlarımızın özellikle bilmesini istiyoruz. Burada kulübümüzün kasasına giren tek kuruş para olmayacaktır. Bu 2 TL her 1 taraftardan kesinti yapılan meblağdır. Kulüp olarak maçı bedava yapmak istedik ama 2 TL'nin kulübümüz kasasından ekstra dan para çıkmaması için böyle bir yola başvurduk " denildi.

Buna göre Şanlıurfaspor'un bundan sonraki iç saha maçlarında bilet fiyatları şöyle oldu:

Gold: 10 TL
Numaralı: 5 TL
Maraton: 2 TL
Kale arkası: 2 TL
Misafir: 2 TL

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.