banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Şanlıurfaspor Harran Üniversitesi Urfa Haber

Şanlıurfaspor'dan Bakan Çelik'e Teşekkür

Bakan Faruk Çelik’in Bolu’daki Şanlıurfaspor kampını ziyaret etmesi, Teknik heyet ve Futbolculara baklava ikram ederek tek tek ilgilenmesinden dolayı Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu adına Kemal Saraçoğlu teşekkürlerini bildirdi.

 

Şanlıurfa Milletvekili ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ve beraberinde Şanlıurfa Milletvekilleri Şanlıurfaspor’un kamp yaptığı Bolu’nun Termal tesislerine yaptıkları ziyareti Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu tarafından karşılandılar.

 

Bakan Çelik’in kampı ziyaret etmesinden dolayı çok teşekkür ettiklerini belirten Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu adına Başkan Kemal Saraçoğlu; “Bakanımız Faruk Çelik’in yakın ilgi ve alakasından dolayı çok mutlu olduk. Ankara’daki yoğun çalışmaları arasından Bolu’ya gelip bizleri ziyaret etmesi ve desteğini bizlere hissettirmesi Şanlıurfa ve Şanlıurfaspor için bir ilktir ve büyük bir şanstır. Şanlıurfalı futbolseverler yeni sezonda Bakanımızın desteği ile beraber hedefimize ulaştığımızı görecekler” dedi.

 

Bakan Faruk Çelik’in kampı ziyaret esnasında futbolcu ve teknik heyete hitaben moral ve motivasyonu sağlayan bir konuşma yaptığını belirten Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Saraçoğlu; “Bakanımız Faruk Çelik, kampımızı ziyaret ederek futbolculara baklava ikram etti. Futbolcularımıza ve teknik heyete hitaben bir konuşma yaptı. Yönetim Kurulu, teknik heyet ve futbolcularımızın morali oldukça iyi. Hedefimize ulaşacağımıza hep birlikte inanıyoruz” dedi.

 

Bakan Çelik’le beraber AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Mehmet Akyürek ve Mahmut Kaçar’ında kampa geldiğini belirten Saraçoğlu; “Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu olarak Şanlıurfa Milletvekillerinin de ilgi ve alalarından dolayı ayrıca teşekkür” ettiğini sözlerine ekledi.

 

2011-2012 sezonuna hazırlanan Şanlıurfaspor, bugün hazırlıkların ilk etabı sona erdi. İkinci etap hazırlıklar ise 7 Ağustosta yine termal tesislerinde devam edecek.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.