banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber urfahaber Pirhalil Sanlıurfa Rogers Kassım Mato

Şanlıurfaspor'dan Abdullah Çetin ayrıldı
Şanlıurfaspor transfer komitesi, sezon başında  Orduspor`dan aldığı sag bek oyuncusu Abdullah Çetin ile sözleşmesine karşılıklı fes edildi.sag bek  oyuncusu Abdullah Çetin’le 23-Ocak Pazartesi günü İtibari ile Sarı-Yeşilli Külüpten resmen ayrıldı.



Şanlıurfaspor Kulüp Basın Sözcüsü ve 2.başkan Mehmet Reşit Akıl  yaptığı açıklamada, Şanlıurfaspor transfer komitesi iç transfer çalışmalarına başlarken Teknik Direktör Kemal Kılıç’ın  raporu doğrultusunda ikinci yarı  takımda yer alacak olan futbolcular ile görüşmeye başladıklarını belirterek, transfer çalışmalarının devam ettiğini söyledi



Ayrıca Abdullah Çetin’ine Şanlıurfaspor’a yaptığı  hizmetlerinden dolayı kendisine teşşekürler bundan sonraki futbol yaşantısında Kulüp olarak başarılar diliyoruz yolu açık olsun dedi..

Şanlıurfaspor 2.Başkanı ve Basın Sözcüsü Mehmet Reşit Akıl, Transfer komitesinde yer alan yönetici arkadaşlarımız  Teknik Drektörümüz Kemal kılıç’ın raporu dogrultusunda ara transfer dönemi iyi değerlendirip bu yıl hedeflenen Bank Asya ligine çıkmak için iyi bir takım kurmak için çalışmalarını aralıksız sürdürmekteler” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.