banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Şanlıurfaspor’da Yüzler Gülüyor

 Alınan bu galibiyetle Şanlıurfaspor Kırklarelispor ve Manisaspor’un ardından averajla 3’üncü sırada yer aldı.Maçtan sonra ise Şanlıurfaspor soyunma odasında ve saha içerisinde adeta bayram havası vardı.

2. Lig Kırmızı grupta yer alan ve sezona galibiyetle başlayan Şanlıurfaspor, ligin ilk karşılaşmasında Fethiyespor’u 2-1 mağlup ederek üç puanla lige start verdi. Sarı -Yeşilli takım kendi sahasında kazandığı Fethiyespor karşılaşmasından sonra büyük bir sevinç yaşadı. 11 Nisan Stadı’ndaki karşılaşmayı taraftarlarının desteğiyle kazanan Şanlıurfaspor lige önemli bir başlangıç yaptı. Karşılaşmadan sonra ise galibiyetin sevincini taraftarlarıyla paylaşan Şanlıurfasporlu futbolcuların aynı sevinci soyunma odasında da devam ettirdikleri görüldü.

Öte yandan Şanlıurfaspor ara vermeden Kahramanmaraşspor maçı hazırlıklarına başladı.Sarı-Yeşilliler haftasonu deplasmanda Kahramanmaraşspor’a konuk olacak.(Ruha Haber Ajansı)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.