banner2
Öne Çıkanlar urfahaber Sanlıurfa Haber Martin Vitik HAMEDO Yayladağıspor

Şanlıurfaspor’da Yeni Yönetim Kurulu Görev Dağılımı Yapıldı

Şanlıurfaspor’da olağanüstü kongre sonrası yeni yönetimin yapmış olduğu toplantı sonucunda yönetim kurulunun görevleri de belirledi.

Kulüp başkanlığını Emin Yetim’in yapacağı Şanlıurfaspor Kulübün’de yönetim kurulu listesi ve görev dağılımında, başkan vekilliklerine Reşit Yıldız, Mahmut Mankal, Mithat Şaka, Ahmet Ekinci ,Başkan Yardımcıları Bişar Toğun, Mehmet Yılmaz, Futbol Şube Sorumluluklarına Mehmet Kolbudak, Mehmet Reşat Özmen Genel Sekreterliğe İbrahim Halil Haktankaçmaz Basın Sözcüsü İsmail Murat Şahin ve Mehmet Demir Alt yapılar sorumlusu Mehmet Kolbudak ve Mehmet Doğan Tesis ve İdari İşletmeler Sorumlusu Reşit Karakaş Stad ve sosyal İşler sorumlusu Abdullah Kaplan, Kadir Kılıçoğlu Hukuki işler sorumlusu Ali Şengül taraftarlar sorumlusu Hüseyin Önkol ve Cengiz Altun reklam tanıtım ve Sponsorluk sorumlusu Mehmet Özbayram Dış ilişkiler Sorumlusu Yunus Emre Aksu Mali İşler sorumlusu Cihan Canbeyli ve Fikret Fidan proje geliştirme sorumlusu olarak getirildi.(Ruha Haber Ajans)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Merdsavili Abdo 5 yıl önce

Mr. Zotto'nun da yönetime girmesini istiyoruz. Bilgi ve birkimi ile destek olabilir. Emin başkan adam gibi adam arkandayız. Elini taşın altına soktun desteğimzi sana... Ama Mr.Zotto'dan da yararlanın lütfen

Avatar
hasurfalı 5 yıl önce

Emin başkan yönetimdeki diğer güzide bu zor zamanda görev kaçmayan insanlar sizden istirhamım Mr.Zotto'nun en azındna danışman olarak görüşlerinden yararlanmanız. Google'a Mr.Zotto şanlıurfaspor yazınca bir bakın bir sürü mantıklı yorum çıkıyor. Bundan 3-4 yıl önce Mr.Zotto yönetime girerse Ronaldo,Messi ve Neymar 3'lüsünden 2 'sini getireceği taahhüdünde bulunmuştu.

Avatar
Bu bir gerçektir 5 yıl önce

Fener'in başına Yılmaz Vural, Urfaspor yönetimine de Mr.Zotto gelirse 2si de şampiyonlar ligi finalinde karşılaşır..

Avatar
KILLIBEY 5 yıl önce

BENCE DE BAŞKAN VE YÖNETİM ÇOK İYİ TEK EKSİK MR.ZOTTO...

Avatar
KELDANİ 5 yıl önce

Mr. Zotto'nun ispanya amatör liginden aldığı takımı 5 yılda La liga'ya çıkardığını duymuştum...

Avatar
Polat Alemdar Müsveddesi 5 yıl önce

FENER'E YILMAZ VURAL URFASPOR'A MR.ZOTTO......

Avatar
Mr.Zotto 5 yıl önce

Sayın Urfa lı hemsehrilerim. Yönetime girme gibi bir niyetim yok. Mevcut başkan ve yönetim desteklenmelidir

Avatar
Abuzettin Kılkuyruk 5 yıl önce

Mr.Zotto yönetime girerse Kılkuyruk a.ş olarak aylık 10.000 Tl veririz....