banner2
Öne Çıkanlar Urfa Yetim Der Onur Bilgen ilçe Mardin

Şanlıurfaspor'da transferde yeni strateji

 Öncelikle iç transfer halledilecek.  Bunun için görüşmelere başlandı, futbolcular hafta sonu görüşme masasına oturacak.
Sportif Direktör Zafer Tüzün öncülüğündeki transfer komitesi tek tek oyuncularla görüşecek. 

KEMERLER SIKILACAK
Tüzün, Hizmet'e yaptığı açıklamada, ilk onbirde oynayan kadroyu en az yüzde 70 oranında muhafaza edeceklerine inandığını söyledi. 

Tüzün,  şu değerlendirmeyi yaptı:

"Transfer harcamaları tüm kulüpleri zorluyor. Artık tüm takımlar TFF'nin mali kriterlerine uymak için kemer sıkacak. Şanlıurfaspor Kulübü olarak bizim de bütçemizi çok doğru bir şekilde kullanmamız gerek. İç transferde bazı oyuncuların geçen sezonki maliyetlerine bakıyorum, gerçekten çok yüksek.  Bu nedenle görüşmelerimiz sırasında onlardan  fedakârlık yapmalarını isteyeceğiz. Eğer bir oyuncu bizim belirlediğimiz ücretin üstünde ısrar ederse ona Allah işini-gücünü rast getirsin demekten çekinmeyiz. Bu kim olursa olsun.  

Başarıya doymuş oyuncu yerine, Şanlıurfaspor'un önümüzdeki sezonlarda da faydalanabileceği başarıya aç, bizi büyütebilecek, aldığı paranın karşılığını verip, taraftara 'helal olsun aldığın para' dedirtecek kalitede isimlere yöneleceğiz.   Zaman daralıyor,  bu nedenle iç transferi çok kısa bir zaman dilimi içinde bitirmemiz gerek. Bu işi  tamamladıktan sonra Teknik Direktörümüz Engin Korukır'ın da görüşleri doğrultusunda ihtiyaç duyulan mevkileri dikkate alarak dış transfere girişeceğiz.  Kadromuzu büyük ölçüde muhafaza edersek çok fazla oyuncu almamıza gerek olmaz. Dolayısıyla hedeflediğimiz kadro istikrarını sağlamış oluruz."

(URFAHİZMET)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.