banner2
Öne Çıkanlar Diyarbakır URFASPOR İstanbul Mardin Faruk Çelik

Şanlıurfaspor'da transfer atağı

İkinci yarı hazırlıklarını Antalya kampında devam Sarı Yeşilli ekip gelecek hafta oynayacağı Karşıyaka maçına hazırlanırken bir yandan da transfer çalışmalarına devam ediyor.

Şanlıurfaspor’u başarıya ulaştıracak bir takım kurmak istiyor. Toplam 9 futbolcuyla yollarını ayıran sarı yeşilliler devre arası transferlerinde ince eleyip sık dokuyor.

Şanlıurfaspor Reha Kapsal’ın isteği doğrultusunda bir çok isimle görüşmeler yapıyor. Çaykur Rizespor ‘dan Oğuzhan Berber ve Orhan Ovaçıklı’yla prensip anlaşmasına varmıştı. Fenerbahçe forması da giymiş, Sarıyer'den defans oyuncusu Önder Turacı’yı, Balıkesirspor'dan genç defans oyuncusu Selçuk Kaban'ı, Bursa Nilüfer’den genç forvet oyuncusu Onur Kolay’ı ve Mersin İdman Yurdu’ndan defans oyuncusu Ömer Aysan Barış’ı transfer ettiği ve bu futbolcuların Antalya kampına katıldığı iddia edildi.

urfahaber24.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.