banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl haber Haliliye Sanlıurfa

Şanlıurfaspor'da tempo arttı-VİDEO

Bolu'da yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Şanlıurfaspor'da antrenman temposu iyice arttı
Günde çift idmanla lige hazırlanan sarı yeşillilerde Teknik Direktör Cihat Arslan adeta futbolcuların pestilini çıkarıyor.
Birinci Etap kamp çalışmalarında futbolcular özellikle fizik kondisyon çalışmaları yaparken, sabah topsuz bir şekilde sadece spor aletleri ile akşam ise birinci bölümde kondisyon ikinci bölümde ise top ile çalışmalar yapıyor.
Hüseyin Tok antrenmana çıktı
Geçen sezonda kalan ve takıma yeni katılan futbolcular ile iyi bir görüntü çizen sarı yeşilli ekipte son olarak İstanbul Başakşehirspor'dan stoper Hüseyin Tok'da dahil oldu.
İlk antrenmanına dün akşam çıkan başarılı stoper antrenmanı düz koşu ile tamamladı.
Futbolculara kadir gecesi izni
Teknik Direktör Cihat Arslan bugün sabah yapacağı antrenmanı iptal ederek futbolcularına kadir gecesi izni verdi. Günü tek antrenmanla tamamlayacak olan futbolcular akşam 18:30'da çalışmalarını sürdürecek.
İlk etap Cuma günü bitiyor
13 Temmuz'dan bu yana Bolu Termal Otelde hazırlıklarına devam eden Şanlıurfaspor'da birinci etap kamp çalışmaları 25 Temmuz Cuma günü sona eriyor. 3 gün bayram iznine ayrılacak futbolcular ikinci etap kamp çalışamarı için bu kez Düzce Topuk yaylasında toplanarak hazırlıklarına devam edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.