banner2
Öne Çıkanlar Urfa Yetim Der Onur Bilgen ilçe Mardin

Şanlıurfaspor'da tek hedef 3 puan
Bank Asya 1. Lig parolası ile hedefine devam eden Şanlıurfaspor, yarın Yeni Malatyaspor karşısına çıkacak. Grupta lider olan Sarı-Yeşilliler, taraftarın desteği ile Yeni Malatya sınavını da başarılı geçmek için galibiyete kenetlendi.


Şanlıurfaspor’da hazırlıklar tamamlanırken, Kulüp 2. Başkanı ve Basın Sözcüsü Reşit Akıl, tüm Şanlıurfalıları takımlarına destek vermek için GAP Arena’ya davet etti.


Akıl, takımın form durumunun gayet iyi olduğunu belirterek, “O sezon bu sezon parolasıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İzmir deplasmanında grubun güçlü takımlarında Altay karşısında kaçırdığımız 3 puanı Yeni Malatya maçıyla telafi etmek istiyoruz. Takıma devre arasında katılan oyuncularımızın da katkısıyla hedefimize emin adımlarla yürüyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.