banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Urfa Balıklıgöl Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin

Şanlıurfaspor'da şifre 7

PTT 1. Lig’de Şanlıurfaspor’un alt sıralarında bulunan Göztepe ile Tavşanlı Linyitspor’un haftayı 3’er puanla kapaması Sarı-Yeşilli ekipte küme düşme korkusuna yol açtı. Küme düşme potasından uzaklaşmak isteyen Şanlıurfaspor’da, deyim yerindeyse sıkıyönetim ilan edildi. Ligde 3 maçını üst üste kaybederek büyük yara alan ve Pazar günü deplasmanda Adana Demirspor’la 1-1 berabere kalarak bir nebze de çıkış için umut bulan Sarı-Yeşilliler, alt sıralardan kurtulmanın planlarını yapıyor. Şanlıurfaspor, özellikle önünde oynayacağı 3 maçı kazanmaktan başka bir şey düşünmüyor. Sarı-Yeşilliler, hafta sonu kendi evinde 6 puanlık maça çıkacak. Sarı-Yeşilliler, haftayı 1-0’lık Manisaspor galibiyeti ile kapatan bir alt sırasında bulunan Tavşanlı Linyitspor’u ağırlayacak.

Rakibini devirerek 4 haftalık galibiyet hasretine son vermek isteyen Şanlıurfaspor, daha sonra da 6 puanlık iki maça çıkacak. Tavşanlı maçının ardından ligde kalma mücadelesi veren Göztepe ile deplasmanda kozlarını paylaşacak olan Sarı-Yeşilliler, daha sonra da yine küme düşmemek için mücadele eden Samsunspor’u GAP Arena’da ağırlayacak. Şanlıurfaspor, oynayacağı bu 3 hayati maçtan en az 7 puan alarak düzlüğe çıkmayı hedefliyor.

HABER:UĞUR BUDAK

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.