banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul

Şanlıurfaspor’da Şampiyonluk Coşkusu

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Şanlıurfaspor, İskenderun Demirçelikspor'u kendi evinde 2-0 mağlup ederek ligin bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Şanlıurfa Valisi Güvenç ve beraberindeki heyet, Bank Asya 1. Lig'e yükselen Şanlıurfaspor kafilesi ile birlikte gece yarısı geldiği Şanlıurfa'da binlerce taraftarın sevgi gösterileriyle karşılandı. Daha sonra Şanlıurfaspor kafilesini taşıyan otobüs yüzlerce araçlık konvoy ile birlikte şehir turu yaptı. Aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu binlerce taraftar, Şanlıurfaspor bayrakları ve formalarıyla slogan atıp, toplu halde GAP Arena Stadyumu'a ilerleyerek kutlamalara katıldılar.
Taraftarlar tribünlerin büyük bir bölümünü doldururken; Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Şanlıurfa Milletvekileri, kulüp yöneticileri ve futbolcular stadyumun çimleri üzerinde halay çekip şampiyonluğu kutladı. Havai fişeklerin atıldığı gecede kutlamalar geç saatlere kadar devam etti.
Kutlamaların yapıldığı GAP Arena Stadyumunda kısa bir demeç veren Vali Güvenç, inanmanın ve birlik beraberliğin önemine değinerek, “Şehirle bütünleşerek bir takımın neler yapabileceğini gösterdik. Şanlıurfa’nın her şeye layık olduğunu söyledik. İnşallah Şanlıurfasporumuz Bank Asya’da da güzel futboluyla, centilmenliğiyle Türk futboluna renk katmaya devam edecektir.  Tüm futbolcularımızı, Teknik Heyetimizi, Yöneticilerimizi ve Şanlıurfa Halkını kutluyoruz” dedi.
Şanlıurfaspor- Kocaelispor maçı öncesi ve sonrası yapılacak olan etkinliklere de değinen Vali Güvenç, Şanlıurfa halkına yönelik GAP Arena Stadyumunda çeşitli programların düzenleneceğini söyledi. Vali Güvenç, “ maça gelecek taraftarlara  yönelik konser düzenleyeceğiz ve   piknik yapacağız.. Bayraklarımızla eğleneceğiz” dedi.   
Vali Güvenç, “Bank Asya hedefimizi gerçekleştirdik. Önümüzdeki sezon Türkiye Süper Ligi için mücadele edip Şanlıurfaspor’u Şanlıurfa halkıyla, Bakanımızla, taraftarlarımızla, kulüp yöneticilerimizle  birlikte Süper Lige çıkarma hedefine doğru yol alacağız” dedi.. Bakanımız Faruk Çelik’in de Şanlıurfa halkını ve Şanlıurfaspor’u en içten dileklerle tebrik ettiğini belirterek sözlerini tamamladı.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.