banner2
Öne Çıkanlar urfahaber Sanlıurfa Haber Pirhalil Gaziantep Küçük Çamurlu

Şanlıurfaspor'da parola; Manisaspor'dan üç puan

PTT 1.Lig'de mücadele eden Şanlıurfaspor, zorlu virajda…Deplasmanda 3 puan ile dönmek isteyen sarı-yeşilliler, bugün saat 20:00'da başlayacak olan karşılaşma için hazırlıklarını tamamladı.Takımda Banahene dışında sakat futbolcu bulunmuyor.

 

İşte Şanlıurfaspor’un muhtemelen ilk 11’i:

 

Fevzi

 

Engin, Ozan, Onur, Kağan

 

Sezer, Murat, Mehmet

 

Sankoh

 

Yasin, Sercan

 

ÜSTÜNLÜK URFADA
CEYLANLAR, Manisasaspor ile bugüne kadar oynadığı 5 maçta 2 galibiyet alırken, 1 kez de mağlup ayrıldı. 2012-2013 sezonunda Sarı-yeşilli ekip ligin ikinci yarısında GAP Arena stadyumunda ağırladığı Manisaspor'u Murat Kayalı'nın attığı gollerle 2-0 yenerek evine eli boş göndermişti. Şimdi ise gözler bugün oynanacak olan maça çevrildi. TRTSPOR'dan canlı yayınlanacak olan maçta düdük,Mustafa Aydın'da olacak.

 

MANİSA'DA YALNIZ KALMAYACAKLAR
ŞANLIURFASPOR'LU taraftarlar, ceylanlara zorlu Manisa deplasmanında yalnız bırakmayacak. 90 dakika boyunca takımlarını destekleyecek olan Sarı Şimşekler Taraftarlar grubu Başkanı İsmail Aslan,  her sezon olduğu gibi bu sezonda Şanlıurfaspor'un iç ve dış sahadaki maçlarına giderek gereken desteği vereceklerini söyledi.   Aslan,  takımı Manisaspor maçında yalnız bırakmayacaklarını aktardı.

 

GÖZLER MURAT KAYALI'DA
Manisa maçında gözler Şanlıurfaspor'un tecrübeli futbolcusu Murat Kayalı'da olacak.
Sarı-yeşilli formayla 4 gol atan Kayalı, bugünkü Manisa maçında sezonun ilk golünü atmayı istiyor.Kadroda yer alacak olan tecrübeli futbolcu, Şanlıurfaspor'un PTT 1.Lig'e çıkmasında büyük katkısı olmuştu.
Murat Kayalı,2012-2013 sezonunda sarı-yeşillilerin GAP Arena stadyumunda ağırladığı Manisaspor maçında 2 gol atmıştı.

 

'3 PUAN ALIP GELECEĞİZ'
ŞANLIURFASPOR Teknik Direktörü Raşit Çetiner, Manisaspor karşısında 3 puan alacaklarına inandıklarını söyledi. Teknik Direktör Raşit Çetiner, Manisa'dan 3 puan alıp Şanlıurfa'ya döneceklerine inandığını belirterek, “1 hafta boyunca bu maç için çalışmalarımızı sürdürdük. Karşıyaka maçında yaptığımız hataları burada yapmayacağız. Manisaspor'u yenip şehrimize 3 puan ile geleceğiz” dedi.

Aziz Çiftçi / Olay

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.