banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Şanlıurfasporda parola: galibiyet

Tarsus İdman Yurduspor ile bugün deplasmanda karşılaşacak olan Şanlıurfaspor, bu maçtan da puan veya puanlarla ayrılıp çıkışını sürdürmek istiyor. Sarı-Yeşilliler, ilk 5`e girmek için Tarsus maçından mutlak galibiyet ile ayrılmayı planlıyor.

 

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Şanlıurfaspor, bugün oynayacağı Tarsus maçının hazırlıklarını tamamladı.

 

Burhanettin Kocamaz Stadı`nda bugün saat 13.30`da başlayacak olan karşılaşmadan mutlu ayrılmak isteyen Sarı-Yeşilliler, hazırlıklarını bu çerçevede tamamlarken maç saatini beklemeye başladılar.

 

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Erol Tok, Belediye Vanspor maçı ile 5 haftalık galibiyet hasretine son verdiklerini belirterek, “Bu galibiyetimizi Tarsus maçıyla sürdürmek istiyoruz. Van maçından sonra hiç izin kullanmadan bu maçın hazırlıklarını tamamladık. İnşallah bu maçtan da alnımızın akıyla çıkacağız. İlk 5`e girebilmek için bu maç gerçekten çok önemli. İnşallah oradan mutlu bir şekilde döneceğiz” şeklinde konuştu.

Uğur Budak  / Sembol

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.