banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Şanlıurfasporda parola 3 puan

Pazar günü kendi evinde Tarsus İdman Yurdusporla karşılaşacak olan Şanlıurfaspor, bu maçın hazırlıklarını galibiyet parolasıyla sürdürüyor. Sarı-yeşilli ekibin Teknik Direktörü Mehmet Şahan, Tarsus İdman Yurdusporu yenerek grupta iyi bir sıraya yerleşmek istediklerini söyledi.

Ligde 3. haftayı Belediye Vanspor beraberliği ile kapatan Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Şanlıurfaspor, Pazar günü GAP Arena Stadında oynayacağı Tarsus İdman Yurduspor maçının hazırlıklarını dün kendi tesislerinde sürdürdü. Teknik Direktör Mehmet Şahan nezaretinde bugün taktik çalışma yapan Sarı-yeşilli futbolcular, bu saatten sonra puan kaybetmeyeceklerini söyledi.
Teknik Direktör Mehmet Şahan ise, 1-1 berabere kaldıkları Van maçında kazanacaklarının azıyla geldiklerini belirterek, Bu maçta galipte gelebilirdik ama olmadı. Artık o maçı geride bırakmak zorundayız. Bundan sonra önümüzdeki maçlara bakacağız. Bundan dolayı Pazar günü oynayacağımız Tarsus maçını kazanmak istiyoruz. Bizim takımımız yeni bir takım. Sahaya çıkan oyuncularımızın çoğu yeni aldığımız transferlerden oluşuyor. Biz şu aşamada oynadığımız maçları az kayıpla atlatırsak o kadar kazançlı sayılırız.
Bu açıdan tek hedefimiz Pazar günü Tarsus İdman yurdunu yenmek. Stadımızla, taraftarlarımızla ve şehrimizle övünen bir takımız. Onlarla mutlak surette bütünleşmemiz lazım. Onlarla bütünleştiğimiz takdirde kasaba diye hitap ettiğimiz takımlarla aradaki fark meydana çıkmalıdır. Bu açıdan Tarsus maçında seyircimizi stada ve takımımızı desteklemeye çağırıyoruz dedi.
Taraftarların ligin başındayken birkaç kötü sonuç alındığında karamsarlığa kapılmalarını da değerlendiren Şahan, Bu sadece bizde yok hemen hemen Türkiyenin her tarafında böyledir. Saha içinde sonuçlar iyi olunca taraftarlar daha fazla maça rağbet gösteriyor. Saha içi sonuçlar kötü olunca daha az ilgi gösteriyor. Bizde kazandıkça onları mutlu edeceğiz ve bu sahada ki seyircimiz dolacak ve istediğimiz seviyeye gelecek diye konuştu 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.