banner2
Öne Çıkanlar ABD MHP Urfa Balıklıgöl PapeAlioune Ndıaye Kırgızistan milli takımı

Şanlıurfaspor’da Ordu mesaisi başladı

Osmanlıspor maçının ardından 3 gün izne ayrılan futbolcular, bugün yapılan antrenmanda Orduspor maçı hazırlıklarının startını verdi.
Teknik Direktörü Cihat Arslan nezaretinde yapılan antrenmana U20 Milli takımında yer alan Kubilay Sönmez’in haricinde tüm futbolcular katıldı.
1 buçuk saat süren antrenmanda futbolcular düz koşunun ardından fizik ve kondisyon çalışması ve yarı alanda top ile pas çalışması yaptı.
Antrenmanın son bölümünde yarı alanda çift kale maç yapan sarı yeşilliler, açma germe hareketleri ile antrenmanı sonlandırdı.
Antrenman sonunda Osmanlıspor maçı ve gelecek hafta oynanacak Orduspor maçlarını değerlendiren Şanlıurfasporlu futbolcu Ekrem Dağ, Osmanlıspor maçında çok iyi mücadele ettiklerini ve sahadan beraberlikle ayrıldıklarını ifade ederken, “Osmanlıspor maçında çok iyi mücadele etiğimizi söyleyebilirim, maç sonunda sahadan 1 puanla ayrıldık. Güçlü bir takıma karşı alınan 1 puanın kötü olmadığını düşünüyorum” dedi.
Gelecek hafta Elazığ Atatürk stadında oynanacak olan Orduspor maçı ile ilgili ise Ekrem Dağ, “İnşallah Orduspor maçından galibiyet ile ayrılarak galibiyetler serisine başlamak istiyoruz. Ben takımımıza güveniyorum. Çok kaliteli bir ekip olduğumuzu biliyorum. Taraftarlarımıza galibiyetler alarak armağan etmek istiyoruz” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.