banner2
Öne Çıkanlar Urfa Sanlıurfa Sanlıurfa Haber Şanlıurfaspor Balıklıgöl

Şanlıurfaspor'da önemli gelişme, Sait Güven geldi

URFASPOR Yönetim Kurulunu 3 gündür yaptığı çalışmalar sonucunu vermeye başladı ve ilk önemli adım atıldı.


Urfa'lı hemşehrimiz,G.Antepspor Eski Yöneticisi,G.Antep B.Belediyespor Eski Başkanı Sait GÜVEN URFASPOR'da..



Önceki yıllarda Urfa,Hatay,Gaziantep ve Kayseri Spor İl Müdürlüğü görevlerinde başarılı işlere imza atan spor adamı Sait Güven Urfaspor'un CEO'su oldu..



Türk futbol camiasının ve üst düzey bürokrasinin sevilen,sayılan,tanınan spor adamı Sait Güven uzun yıllar G.Antep Belediye Başkanı Celal Doğan'ın da Baş Danışmanlığını yapmış,bir dönem milletvekilliği seçiminde ise çok az sayıda bir oyla Milletvekili seçilememişti.



Urfaspor Kulüp Başkanı Fethi Şimşek'in götürdüğü israrlı teklifi reddedemeyen,Urfa ve Urfaspor sevdalısı Sait Güven'in teklifi kabul ettiği belirtiliyor.



Yönetim Kurulunu bugün veya yarın alacağı kararı resmi olarak Sait Güven'e ve Urfaspor camiasına açıklaması bekleniyor..



URFAPRESS İmtiyaz Sahibi Ali Çizmecioğlu'na Sait Güven kısa bir açıklama yaptı....Son söz yarın yapılacak kısa bir görüşmeden sonra heran kamuoyuna açıklanabilir.



Sait Güven kulüpte sadece Başkan Fethi Şimşek'e bağlı olarak çalışacak,kulüp ve takımla ilgili tüm kararları verip Başkan ve yönetimle paylaşacak.



Daha birçok detayları Ali Çizmecioğlu'nun yarınki köşe yazısında bulabilirsiniz.Güven deneyimlerini Urfaspor'a altyapı ,idari çalışmalar ve teknik çalışmalar konusunda yansıtacak.Önemli projelere imza atarak Urfaspor'a büyük katkılar sunacak bir isim olarak görülüyor.
Haber:Ali ÇİZMECİOĞLU-URFAPRESS.NET

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.