banner2
Öne Çıkanlar ABD MHP PapeAlioune Ndıaye Kökünü Kurutma Operasyonu Örenköy Köyü

Şanlıurfaspor'da o göreve Büyükfırat getirildi

 

Şanlıurfaspor’un Yönetim Kurulu Üyeliğinden ayrılan Abdulkadir Badıllı’nın yerine yedek üyeler arasında bulunan Mehmet Büyükfırat getirildi. AK Parti İl Yönetimi ve birçok sivil toplum kuruluşunda görev alan Büyükfırat, Şanlıurfaspor’da Futbol Şube Sorumluluğuna bakacak.

Büyükfırat, yaptığı açıklamada, Şanlıurfaspor’un PTT 1. Lig’de başarılı olabilmesi için yönetici arkadaşlarıyla birlikte yoğun gayret göstereceğini belirtti. Sarı-Yeşilli ekibin hak ettiği noktada bulunmadığını vurgulayan Büyükfırat, “Takımımız bazı şanssızlıklar yaşadı ve bunun neticesinde de alınan kötü sonuçlardan dolayı alt sıralarda bulunuyor. Urfaspor’un başarılı olabilmesi için bu saatten sonra elimden gelen katkıyı sunacağım” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.