banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Onur Bilgen

Şanlıurfaspor’da Mersin idmanı devam ediyor


Şanlıurfaspor, hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Mersin İdmanyurdu hazırlıklarına sürdürdü
Teknik Direktör Hüseyin Dağ nezaretinde 2 saat süren antrenmanda futbolcular düz koşunun ardından 2 grup halinde top kapma ve yarı alanda çift kale maç yaptı.
Antrenmana futbolcuların tamamı katılırken, uzun bir aradan sonra saçını kestiren Emmanuel Banahene dikkat çekti.
Antrenmanın sonunda kalecilerin koruduğu kaleye şut çalışması yapan sarı yeşillilerde teknik direktör Hüseyin Dağ, hata yapan futbolcularını sert bir şekilde uyarırken rehavete girmemelerini istedi.
Mersin İdmanyurdu karşısına galibiyet için çıkacaklarını ifade eden Dağ, “Ligin sonlarına geldiğimiz bugünlerde son deplasmanımıza çıkacağız, hedefimiz Mersin’den galip dönmek. Geçtiğimiz hafta kendi evimizde şansız bir şekilde mağlup olduk. İnşallah bu mağlubiyeti bu hafta telafi edeceğiz. Taraftarlarımıza son iki maçımızda galibiyet hediye etmek istiyoruz” diye konuştu.
Öte yandan Pazar günü oynanacak olan Mersin İdmanyurdu-Şanlıurfaspor karşılaşmasını Kutluhan Bilgiç yönetecek. Bilgiç’in yardımcılıklarını Deniz Turgut ve Oğuz Terzi yapacak. Bu karşılaşmada dördüncü hakem olarak ise Nuri Karahançer görev yapacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.