banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valiliği urfahaber Sanlıurfa Pirhalil

Şanlıurfaspor’da Kupa Mesaisi

Cezası nedeniyle Kahramanmaraş’ta 3. Lig temsilcisi Orhangazispor ile karşılaşacak olan Şanlıurfaspor bugün yapacağı çalışma ile hazırlıklarını tamamlayacak.

Şanlıurfaspor, Ziraat Türkiye Kupası 3. Kademe maçında yarın saat 13:30’da karşılaşacağı, 3. Lig ekiplerinden Orhangazispor maçının hazırlıklarını bugün yapacağı ter idmanının ardından, saat 14:00’da Kahramanmaraş’a hareket edecek.

Şanlıurfaspor’un 1461 Trabzonspor maçında çıkan olaylardan dolayı aldığı 2 maç tarafsız sahada oynama cezası nedeniyle karşılaşma, Kahramanmaraş 12 Şubat Stadında oynanacak.  Hafta sonu Adana Demirspor maçını da Kahramanmaraş’ta oynayan Sarı-Yeşilliler, böylece Türkiye Kupasında oynayacağı Orhangazispor maçıyla cezasını tamamlamış olacak. Şanlıurfaspor, Orhangazispor maçını da kazanarak, Türkiye Kupasında 4. Tura yükselmeyi hedefliyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.