banner2
Öne Çıkanlar Taşlıdere Eyyübiye Belediyesi Aşağı Yazıcı Küçük Çamurlu Akhisar Belediyespor

ŞANLIURFASPOR'DA KONGRE KARARI

 

Şanlıurfaspor’un Kongresi 31 Mayıs’da yapılacak. Çoğunluk sağlanamadığı taktirde Kongre 7 Haziran’da yapılacak..

 

Şanlıurfaspor’un Yönetim Kurulu dün yaptığı toplantıda bu yıl yapması gereken Kongre tarihini karara bağladı..

Şanlıurfaspor Yönetiminin aldığı karara göre Şanlıurfaspor’un Kongresi 31 Mayıs Salı günü saat 10’da Şanlıurfaspor Tesislerinde yapılacak. Kongrede çoğunluğun sağlanamaması halinde Kongre 7 Haziran’da aynı yer ve saatte yapılacağı bildirildi.

Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu almış olduğu Kongre kararından sonra yaptığı yazılı açıklamada şöyle dedi:

“3 sezondur Şanlıurfaspor Yönetiminde görev aldık. Bu süreç içersinde Şanlıurfaspor Kulübüne maddi ve manevi destekte bulunan tüm kurum,kuruluş ve sporseverlere teşekkür ederiz. Sayın Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba ile yapılan görüşmede, Sayın Başkan Fakıbaba yeni sezonda Belediye olarak Şanlıurfaspor’a herhangi bir parasal destekte bulunamayacağını açıklamıştır. Bu durumu da dikkate alan Yönetim Kurulumuzdaki tüm üyeler Kongrede mevcut Yönetim olarak liste çıkarmama kararı almış bulunmaktayız. Çoğunluğun sağlanamaması halinde Kongre 7 Haziran’da yapılmış olacaktır. O tarihte Yönetime kim gelecekse gelsin kendilerine yeni görevlerinde içtenliğimizle başarılar dileriz”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.