banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği uyuz Nasıl bulaşır

Şanlıurfaspor’da keyifler yerinde

Teknik Direktör Engin Korukır nezaretinde yapılan idmana futbolcuların tamamı katılırken, çift kale maçta eğlenceli dakikalar yaşandı.

 

Isınma hareketleri ile başlayan idman pas çalışması ile devam ederken, çift kale maç yapan futbolcular dondurmasına maç yaptı.

 

Kırmızı ve turuncu takımlardan oluşan maçta Erdi, Halil Köçer, Coşkun, Ahmet Arı, Necati Yılmaz, Mustafa Aşan, Onur Kolay, Youssef Yeşilmen, Hami Çolak, Bamba ve Şaban Özel’den oluşan takım, Kırmızı takımı 2-0 yenerek dondurmayı kazanan ekip oldu.

 

Maçtan sonra sevinç gösterisinde bulunan Turuncu takım futbolcuları , Kırmızı takımada takılmayı ihmal etmedi.

 

Yaklaşık 2 saat süren antrenman iddiasına oynanan çift kale maç sonrası sona erdi.

 

Sarı yeşilli ekip, Bolu Koru otelde yaptığı kamp çalışmalarına yarında çift idmanla devam edecek.

 

3 Ağustos Pazartesi günü  bitecek olan kamptan sonra futbolcular 3 gün izne ayrılacak ve 6 Ağustos 2015 Perşembe günü Şanlıurfa GAP Vadisi tesislerinde toplanarak çalışmalarına devam edecek. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.