banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Eyyübiye

Şanlıurfasporda istifa depremi

 

Kulübe onlarca transfer yaptırıp, güçlü bir takımla lige başlıyoruz diyerek tüm kenti umutlandıran ama lige başlar başlamaz yenilgilere imza atan Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Mehmet Şahan, pazar günü oynanan Şanlıurfaspor - Tarsus İdmanyurdu maçının da 1-0’lık mağlubiyetle sonuçlanmasının ardından yönetime istifasını sunduğu bildirildi.
Kulüp yönetimi tarafından henüz onaylanmayan habere göre, Şahan’ın Tarsus İdmanyurdu maçındaki yenilginin üzerine istifa ettiği, taraftar cephesinden ve yönetimdeki bazı çevrelerden gelen büyük baskılara dayanamadığı iddia edildi.
Şanlıurfaspor taraftarları, Şahan’ın istifasının yeraldığı internet sitelerine yazdığı yorumlarda Şahan’ın istifasını adeta kutlarken, başarısız bir teknik adamın istifasının onurlu bir davranış olduğunu ifade ettiler.
Şahan’ın istifa haberinin ardından takımın antrenörlüğüne getirilecek isimler arasında Cevat Güler, Selahattin Demir, Resul Halat ve Bedih Şahapoğlu isimleri telafuz edilmeye başlandı.
Şanlıurfaspor eski muhasibi Mehmet Cafer, Mehmet Şahan hakkında bazı iddialarda bulunmuş, Şahan’ın teknik performansı da futbol camiasında tartışmaya açılmıştı.
Şahan’ın, Şanlıurfaspor kulubü ile olan maddi alışveriş durumunun şu anda ne olduğu konusu da açıklama bekliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.