banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

ŞANLIURFASPOR'DA İKİ İMZA‏ DAHA



Geçen sene devre arasında Bursaspor'dan kiraladığımız başarılı defans oyuncusu Onur Akbay ile bu sezon için de kiralık olarak anlaşıldı.

Ayrıca Bucaspor'dan golcü Yasin Avcı ile de 1 yıllık sözleşme imzalandı.

İki oyuncumuza da yeni sezonda başarılar diliyoruz.


Yasin Avcı kimdir ;
1983 doğumlu oyuncu futbola Tirespor altyapısında başlayıp Altay'a geçiş yapmıştı, 2003 yılında profesyonelliğe geçip Göztepe'ye kiralandı.
2003-04 sezonunu 23 maçta 6 golle tamamladıktan sonra Altay'a dönen Yasin Avcı 5 sezon boyunca siyah-beyazlı formayla 154 maça çıkıp 24 gol attı. Daha sonra kariyerinin en parlak dönemini yaşayacağı Karabükspor'a transfer olan golcü Karabük'ün Süper Lig'e çıktığı 2009-2010 sezonunda attığı 18 golle Emmanuel Emenike ve Mehmet Batdal'ın önünde Bank Asya 1. ligi gol kralı olmuştu. 2011'de Göztepe'ye geçen oyuncu burada aradığını bulamadı ve hiç gol atamadan ayrılarak geçen sezon devre arasında Bucaspor'a transfer oldu.

2012-2013 sezonunun ikinci yarısını 9 golle geçiren Yasin Avcı yeni sezonda Şanlurfamız için ter dökecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.