banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Şanlıurfasporda hedef 4te 4

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup`ta son 3 haftada 9 puan toplayan Şanlıurfaspor, bugün deplasmanda oynayacağı İstanbul ekibi Eyüpspor karşısında da mutlak galibiyet hedefliyor. Eyüpspor maçının hazırlıklarını tamamlayan Sarı-Yeşilli  temsilcimiz, dün İstanbul`a gitti ve maç saatini beklemeye başladı. Şampiyonluk hedefiyle yoluna devam eden ve 14 puanla ligin 4. Sırasında yer alan Sarı-Yeşilli ekibimiz, 6 puanla ligin 17. Sırasında yer alan İstanbul temsilcisi Eyüpspor ile bugün saat 15.00`te Bahçelievler İl Özel İdare Stadı`nda karşı karşıya gelecek. 
Sarı-Yeşilli kafile Eyüpspor maçı için dün sabah 9:30 uçağıyla İstanbul`a gitti.
İstanbul`a iner inmez Neden Urfa Kebap salonu işletmecisi Ahmet Algüllü tarafından davet edilen Şanlıurfa spor kafilesi öğle ye-meğini burada yedikten sonra bugün ki maç için Holiday İn otelde maç saatini beklemeye başladı.
Takımda sakat ve cezalı oyuncu bulunma-ması sevindirirken, teknik direktör Ekrem Al ise elindeki güçlü kadrodan en iyisini sahaya sürmenin palanlarını yapıyor. Şanlıurfa spor kafilesin-de Kulüp Başkanı Habib Arslan, Kulüp İkinci Başkanı Ömer Kapaklı, Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Akars-lan, Kulüp Genel Sekreteri Mustafa Yavuz, Genel Say-man Aziz Aslan ve yönetici Nizamettin Karahan bulu-nuyor. Neden Urfa Kebap Salonunda öğle yemeğinde Şanlıurfa spor kafilesini ağırlayan işletmen Ahmet Algüllü ve oğlu İbrahim Algüllü, Şanlıurfa spor kafile-sini ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirir-ken kulüp başkanı Habib Arslan ise, yarın ki maçın Urfaspor adına önemli bir sınav olacağını ve bu zorlu sınavdan başarıyla çıkacaklarına inandıklarını söyledi.
 Ekrem Al hoca ile iyi bir ivme yakaladıklarını ve 4 maçta 10 puan toplayarak lığın zirvesine yerleştikleri-ni dile getiren Arslan, “Önemli olan bunun devamı getirmek. Takım Ekrem Al hoca nezaretinde tüm çalışmalarını tamamladı. İnşallah buradaki hemşerile-rimizin desteğiyle bu zorlu sınavdan alnımızın akıyla çıkarız” dedi. 
Kulüp İkinci Başkanı ve Basın Sözcüsü Ömer Kapaklı ise, İstanbul`da Eyüp deplasmanından en iyi sonuçla kente dönmek istediklerini belirterek ``Eyüpspor`un ligdeki konumuna aldanmayacak olan futbolcularımız bu müsabakanın ne kadar çetin olacağının bilincinde olarak mücadele edeceklerdir. Hafta içinde yapılan tüm çalışmalarda hedef mutlak galibiyet üzerine kuruldu. İnşallah İstanbul`da bulunan Şanlıurfa`lı hemşerilerimizin desteğiyle deplasman havası yaşa-madan buradan istediğimiz sonuçla döner ve hemşe-rilerimizi mutlu ederiz`` diye ifade etti.
Kulüp Genel Sekreteri Mustafa Yavuz ise, maçın zor geçeceğine ama bu zorlu maçtan futbolcularımızın alnının akıyla çıkacaklarına inandığını ifade ederek`` Ekrem Al hoca i,le yakaladığımız bu başarı grafiğinin bir anlam kazanması için bu maçtan Şanlıurfa`ya puan ya da puanlarla dönmemiz gerekiyor. Futbolcularımız bunun bilincindeler. Burada alınacak iyi bir sonuç gelecek hafta oynanacak olan Pursaklar maçına da seyirci anlamında olumlu olarak yansıyacaktır. Kendi evimizde oynadığımız maçlarda taraftarlarımızın büyük oranda teveccüh göstermesi için, yakaladığımız bu başarı grafiğini sürdürmemiz gerekiyor” şeklinde konuştu.

Ali Akarslan / sembol

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.