banner2
Öne Çıkanlar Aşağı Yazıcı İzmir Samsat kapı meydan kulüp Başkanı İstanbul

Şanlıurfaspor'da hedef 3 puan

Ziraat Türkiye Kupası 2. Kademe maçında kadirli Belediyespr’u 4-0 yenerek tur atlayan Şanlıurfaspor gözünü PTT 1. Lig 7. Haftasında GAP Arenada karşılaşacağı 1461 maçına çevirdi.

 

Bu hafta sonu  saat 14:00’da sahasında 1461 Trabzon’u  konuk edecek Şanlıurfaspor’un Basın Sözcüsü İbrahim Halil Tepe, mücadele güçlerini ve birlikte hareket kabiliyetlerini 1461 Trabzon maçında sahaya yansıtarak kazanmak istediklerini söyledi.

 

Tepe yaptığı açıklamada, Şanlıurfaspor’un iyi bir ekip olduğunu belirterek, ”Ligin renkli ekiplerinden İyi oyunculardan kurulu bir takımız var. Biz de son haftalarda çıkış içerisindeyiz. Sezonun en zor maçlarından biri olacak. Çıkışımızı sürdürmek zorundayız. Kendi evimizde 1461 Trabzon’u iyi oynayarak üç puan almak istiyoruz” dedi.

TARAFTAR BİZİM İÇİN HEP BİRİNCİ ADAM

Şanlıurfaspor’un takımı desteklemek için aralarında olacağını belirten Tepe, ”Taraftar bizim için 12. adam değil, her zaman birinci adam. Onların desteği ve gücü takımın en büyük motivasyon kaynağı. 1461 Trabzon maçında taraftarlarımızı  mahcup etmemek için elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret edeceğiz” diye konuştu.

 

Takımda sakat oyuncuların olduğunu 2 yabancı oyuncununda milli takımlardan dolayı aralarında olamayacağını belirten Tepe,” kadromuz geniş Motivasyonumuz, çalışma isteğimiz üst seviyede, inşallah seyircimizin de desteğiyle iyi mücadele ederek Fair-Play çerçevesinde bu karşılaşmadan galibiyetle ayrılırız” diyerek sözlerini noktaladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.