banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Şanlıurfaspor'da hazırlıklar tam gaz
Spor Toto 2.Liği Beyaz Gurupta mücadele eden lider Şanlıurfaspor geçen haftayı Tokatspor galibiyetinin ardından Pazar günü saat 13:30’da deplasmanda  karşılaşacağı  Konya Torku Şekerspor maçı hazırlıklarını tam gaz devam ediyor. Sarı-Yeşilli ekip şampiyonluk yolunda liderliğini devam sürdürmek  için mutlak üç puan hedefinde hazırlıklarına sürdürüyor. Şanlıurfaspor, gözünü  Pazar günü  karşılaşacağı Konya Torku Şekerspor  maçı dikti.

Günü çift idmanla sürdürecek olan Sarı-Yeşilli ekip  Kemal Kılıç nezaretinde sabahki idmanını kendi tesislerindeki çim sahada gerçekleştiren Ceylanlar kondüsyon ve istasyon çalışması yaptı.

Şanlıurfaspor  İkinci antrenmanı ise akşam saat 18:00’da  GAP Arena stadyumunda  gerçekleştirdi.

Sarı-Yeşilli ekip akşam saat 18:00’da Gap Arena Stadyumunda taktik ağırlıklı bir çalışma yaptıran  Kemal Kılıç antrenmanı, ısınma düz Koşu ve beşi iki dar alanda kısa pas çalışmasının ardından, Teknik direktör Kemal Kılıç, iki grup halinde yaptırdığı çalışmada Sarı-yeşiller  defansif ve ofansif versiyonlar üzerinde duran “Kılıç” Çalışmayı yarı sahada  çift kale maç ile tamamlandı.

ŞANLIURFASPOR KONYA YOLCUSU

Şanlıurfaspor kafilesi hafta sonu karşılaşacagı Konya Torku Şekerspor maçı için yarın sabah saat 08:00’da kara yoluyla  Adana’ya gidecek Adana’da bir günlük kampın ardından tekrar kara yoluyla Cuma günü saat 13:30’da   Konya kentine hareket edip Konya Torku Şekerspor maçı için son hazırlıklarını Konya’da tamamlayacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.