banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Urfa Balıklıgöl Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin

Şanlıurfaspor'da gönderilecek futbolcular

PTT 1. Lig’de mücadele eden Şanlıurfaspor’da devre arasında ‘yenilenme operasyonu’ başlayacak. Sarı-Yeşilli ekibin Teknik Direktörü Tugay Kerimoğlu, çok geniş kapsamlı bir operasyon için hazırlık yapıyor. Kerimoğlu’nun takıma verimli olmayan 5-6 ismi gözden çıkardığı öğrenildi. Sezon başında Portekiz’in Paços Ferreira takımından transfer edilen ancak kötü performansıyla hayal kırıklığı yaşatan Cicero Semedo’nun gideceklerin başında yer alıyor. Ayrıca Umut Gündoğan ile Mangini de gidecekler listesinde bulunuyor.

Bu sezon 2’si Türkiye Kupası olmak üzere 11 maçta görev yapan Cicero’nun sadece 1 golü bulunuyor. 29 Yaşındaki Portekizli futbolcu, o tek golü de Türkiye Kupası’nda Medipol Başakşehir’e kaydetmişti

Uğur Budak / Urfastar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.