banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Şanlıurfaspor'da Eyüpspor hazırlıkları başladı

Çarşamba günü kendi evinde konuk ettiği ligin iddialı takımlarından Adana Demirspor’u ikinci yarıda kaydettiği 2 güzel gol ile geçmesini bilen Şanlıurfaspor galibiyet serisine 20 Ekim Çarşamba günü Eyüpspor ile devam etmek istiyor. Takımda dün itibariyle hazırlıklar başladı.

Son 3 hafta aldığı galibiyetlerle liderliğe adım adım yaklaşan Sarı Yeşilli ekip bu haftaki Eyüpspor deplasmanı için hazırlıklarına sıkı bir şekilde başladı.

11 Nisan Stadı’nda Teknik Hoca Ekrem Al yönetiminde başlayan idmanlarda futbolcuların moralinin yüksek olduğu gözlemlendi. Bir grup taraftarında takip ettiği idmanlar sırasında futbolcuların performansları tam not aldı. Kondisyon ağırlıklı çalışmalarla süren idmanlar akşam saatlerine kadar sürerken futbolcular taraftarlara seslenerek GAP Arena’daki karşılaşmaların bir festival havasında geçmesini istediler.

Bu arada bir açıklama yapan Şanlıurfaspor 2. Başkanı Mustafa Canoğlu ise teknik direktör Ekrem Al ile iyi bir çıkış yakaladıklarını belirterek “Şanlıurfaspor’un son haftalarda almış olduğu altın değerindeki puanlar bizleri bir üst sıralara taşıdı. Temennimiz bu galibiyet serisinin bu haftaki Eyüpspor ile devamını sağlamaktır. Bunun için deneyimli Teknik Hocamız Ekrem Al futbolcularla yakından ilgileniyor. İşi kesinlikle şansa bırakmak istemiyoruz. Yaptığımız hesaplarda puan kaybetme gibi bir lüksümüzü olmadığını bilerek hareket ediyoruz. Tüm bunların yanı sıra Futbolcularımızın moralinin iyi olması ve taraftarlarla birlikte çok daha iyi karşılaşmalar çıkarma hedefindeyiz” diye konuştu.

Devam eden haftalardaki karşılaşmalarda da 3’er puanlar alarak liderliği ele geçirmek istediklerinin altını çizen 2. Başkan Canoğlu “Bu yıl güçlü bir kadro kurarak yola çıktık. Tüm futbolcularımız bireysel olarak çok iyiler. 41 yıllık üst lige yükselme hasretine artık bir son vererek kentimizin takımını çok daha iyi yerlere getirme gayreti içersindeyiz. Bunun da gerçekleşeceğine inanıyoruz” dedi.

www.balikligol.com

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.