banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Türkiye Paylaşan Eller

Şanlıurfaspor'da Daldık şoku!


Şanlıurfaspor kulübünden yapılan açıklamada "Şanlıurfaspor sportif direktörü Murat Daldık ile karşılıklı anlaşılarak yollarımız ayrılmıştır, çalıştığı süre içerisinde başarılı işlere imza atan Daldık a kulübümüze vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür eder, önümüzdeki yaşamında başarılar dileriz" denildi.
Kulüp ile yollarını ayıran Murat Daldık ise yaptığı açıklamada, “Başkanım Fethi Şimşek ve değerli yönetim kuruluna şehrin önde gelen mülki amirlerine bana layık görüp göreve getirenlere teşekkür ediyorum, Tüm mesai arkadaşlarıma tesis çalışanlarına çalışma süresi boyunca gösterdikleri emek ve misafirperverlikten dolayı teşekkür ediyorum.  Başkanım ve yönetim kurulu ile karşılıklı görüşülerek şuan itibari ile görevimden ayrılmış bulunmaktayım, her zaman Şanlıurfa’nın ve Şanlıurfaspor’un emrinde olduğumu yinelerken Şanlıurfaspor’a ligde başarılar dilerim” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.