banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry Ürdün Teknik Direktör Cihat Arslan

Şanlıurfasporda 3 puan hesapları

Şanlıurfaspor, Pazar günü deplasmanda oynayacağı Türk Telekomspor maçının hazırlıklarını dün GAP Arena Stadyumu’nda sürdürdü. Antrenmanda hırslı ve istekli oluşları ile dikkat çeken Sarı-Yeşilli futbolcular, Türk Telekom maçından galibiyetle ayrılacaklarının mesajını verdiler.


Spor Toto 2. Lig Kırmızı Gruplar ekiplerinden Şanlıurfaspor, Türk Telekomspor maçının hazırlıklarına devam ediyor. Yeni Teknik Direktör Ekrem Al’ın gelmesiyle birlikte takımda çalışmalar daha da arttı. Sarı-Yeşilli ekip, dün ki antrenmanını GAP Arena’da yaptı. Teknik Direktör Ekrem Al nezaretinde çalışan futbolcular, düz koşu, kondisyon hareketleri ve çift kale maç yaptılar. Futbolcuların, antrenman süresince hırslı ve istekli oluşları dikkat çekti.


Teknik Direktör Ekrem Al, yaptığı açıklamada, takımı yavaş yavaş tanımaya çalıştığını belirterek, “Daha önceden tanıdığım futbolcular var. Diğer arkadaşları da daha yakından özelliklerini ortaya koydukları zaman neler yapabileceklerini keşfetmeye çalışıyorum. Tabi ki bunlar 2-3 günde çözülecek şeyler değil. Ama genel kadromuz oluştu. Bir takım eksikliklerimiz var bu bir gerçek ama zaman içerisinde gideririz diye düşünüyorum” dedi.


Sarı-Yeşilli futbolcuların genelde kaliteli olduklarını vurgulayan Al, bu haftaki çalışmalarının oldukça hırslı olduğunu dile getirerek, “İnşallah bu maça da yansır. Bu toplumun özlemi olduğunu her zaman söylüyoruz. Bunları gidermek için gayretle çalışacağız. Ama bunun için zamanda gerekiyor. Çünkü baya bir eksiğimiz var. Bunları kapatmak oldukça kolay olamayacak ama zararsız atlatırsak bu maçları avantajlı olacağız. İnşallah düşündüklerimiz olur” diye kaydetti.


Türk Telekom maçına kazanmak için gideceklerini kaydeden Tecrübeli Teknik Adam, “Bu maçta elimizden geleni yapacağız ve sonuca da bakacağız. Ama kazandığımız takdirde de çok şeylerle geri dönmüş olacağız” diye dile getirdi.


Al, birkaç maçtır isteneni veremeyen ve bundan dolayı takıma küsen Sarı-Yeşilli taraftarlara ise şu mesajı verdi;


Taraftarlar düzelir gelir. Onlara iyi futbol seyrettirdikten sonra, onları tatmin ettirdikten sonra onlarla bizimle beraber olacaktır. Bu tür küskünlükler her kulüpte yaşanabilir. Büyük beklentiler olan bir taraftar takım köstekleyince kendileri de karamsar oluyor. Oda doğal bir şey. Ama zaman içerisinde güzel bir bütünlük sağlanacak.”


Uğur Budak / Sembol

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.