banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Harran Üniversitesi Urfa Haber haber

Şanlıurfaspor’a, taraftarlardan büyük destek

Şanlıurfasporlu taraftarlar, Sarı-Yeşilli ekibin Pazar günü deplasmanda oynayacağı Bandırmaspor maçı öncesinde futbolculara destek verdi. Tesislere gelerek meşaleler yakarak görsel şova imza atan taraftarlar, şampiyonluk şarkıları söyledi.

TFF 2. Lig Beyaz Grupta şampiyonluk için mücadele eden Şanlıurfaspor’a, taraftarlardan büyük destek geldi. Ligin 27. Haftasında deplasmanda karşılaşacağı zorlu Bandırmaspor maçı öncesinde GAP Vadisi Tesislerine akın eden taraftarlar, meşaleler yakarak görsel şova imza attı. Onlarca meşaleyi aynı anda yakarak şampiyonluk şarkıları söyleyen taraftarlar, Bandırmaspor maçı için futbolculardan galibiyet sözü aldı. 63 Urfaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Ali Çiçek ve Şanlı Çarşı Taraftarlar Derneği Başkanı Kerim Aktosun, futbolculara yönelik yaptıkları konuşmada, Bandırmaspor ile şampiyonluk yolunda önemli bir maça çıkacaklarını ve bu karşılaşmadan Şanlıurfa’ya galibiyetle dönmeleri gerektiğini söyledi.

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Ahmet Taşyürek de, Bandırmaspor maçını kazanarak kente dönmek istediklerini söyledi.

TFF 1. Lig’den şerefleriyle düştüklerini belirten Kaptan İzzet Yıldırım ise, ligde kalan 8 maçtan en iyi sonuçlar alarak, şampiyon olacaklarını belirtti.

Taraftarlar, daha sonra futbolcularla hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra tesisten ayrıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.