banner2
Öne Çıkanlar ABD Urfa Haliliye Emir Preldzic 4 Sanlıurfa Haber

Şanlıurfaspor'a Rumen forvet geliyor

KARAR VERMEK İÇİN SÜRE İSTEDİ

PTT 1.Lig’de yeni sezonun transfer çalışmalarına başlayan Şanlıurfaspor’a menajerler aracılığıyla Konyaspor’un golcü oyuncusu Rangelov tavsiye edildi. Yeni sezonda gol yollarında sıkıntı yaşamak istemeyen Şanlıurfasporda yönetimin Rumen forvet’e sıcak baktığı ancak karar vermek için süre istediği ileri sürüldü. Futbolcunun menajeri iseteklifi sundu ve Şanlıurfaspor’dan gelecek olan cevabı beklemeye çekildi.Öte yandan Rumen golcüyü, bu sezon şampiyon olarak PTT 1.Lig’e yükselen Göztepe’de istiyor.

 RANGELOV KİMDİR?

Kariyerine Bulgaristan'ın Slavia Sofya takımındra başlayan 32 yaşındak oyuncu, Racing Strasburg, Aue, Energie Cottbus, Borusia Dortmund, Maccabi Tel Aviv, Luzern formalarını giydi. 2012-2013 sezonundan itibaren İsviçre'de FC Luzern forması giymeye başlayan Dimitar Rangelov, toplam 61 maçta 18 gol atarken, 2013-2014 sezonunda 31 maçta 17 gol kaydetti.Konyaspor’da  Süper Lig'de 22 maçta oynayan Rangelov 6 kez fileleri sarsmayı başardı. 

 Selahattin Çiftçi/Şanlıurfa OLAY 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.