banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Ürdün Teknik Direktör Cihat Arslan Enver Sedat Yahlizade Bıcak

Şanlıurfaspor'a iftar ayıbı

İftar saatine denk gelen maçın bitiş düdüğü ile birlikte iftarını açmaya giden Şanlıurfaspor yönetim kurulu ve teknik heyeti insanlık dışı harekete maruz kalınca şaşkına döndü.
Şanlıurfaspor AS Başkanı Nabi Kırmızı, 2. Başkan Aslan Akyürek, Futbol şube sorumluları Maruf Güneş ve Nihat Kırmızı, Alt yapılardan sorumlu yönetici Ömer Faruk Bahçıvan'ın da aralarında bulunduğu kafile iftarını açamadan İstanbul dışında yer alan Kasımpaşa tesislerinden ayrılmak zorunda kaldı.
İstanbul Kemerburgaz Kasımpaşa sosyal tesislerinde oynanan maç sonrasI Teknik Direktör Cihat Arslan ve yardımcıları iftarını soyunma odasında açarken, yönetim kurulu üyeleri ise duruma tepki göstererek tesisleri terk etti.
Şanlıurfaspor Kulübü Futbol şube sorumlusu Nihat Kırmızı, yaşanan durumu şaşkınlıkla karşıladıklarını belirtirkeni, "Kulübümüze yapılan bu ayıp karşısında Kasımpaşa Spor kuılübünün yönetim ve teknik heyetimize yapmış olduğu tutumu karşısında şok olduk, bizlere maç öçncesi iftarımızı burada açabileceğimizi söylemeleri üzerine bizlerde böyle bir beklenti içerisinde olmamamıza rağmen ve maçın bitimi iftar saatine denk geldiği için orada açmak istedik. Maç sonrası ortaya koyulan sahne bizleri gerçekten şaşırtmıştı. Soyunma odasında ortaya koyulan iftar yemeği hiçte hoş karşılaşamdığımız bir görüntü oldu. Şayet bize maç öncesi hiç söylenmeseydi bile biz bundan gocunmazdık. Bizler Şanlıurfa'nın misafirperverliğini her takıma karşı gösterirken, özellikle Ramazan ayında bulunduğumuz gün iftarımızı açamadan tesisleri terk etmek zorunda kaldık. Hazırlık maçı çerçevesinde misafir olarak geldiğimiz Kasımpaşa Spor tesislerinde misafir gibi ağırlanmadık. Ev sahibi kulübün, bu tutumunu gözden geçirmelerini istiyoruz" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.