banner2
Öne Çıkanlar Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul Mardin

Şanlıurfaspor'a güzel haber

Pazar günü kendi sahalarında Şanlıurfaspor  ile karşılaşacak olan PTT 1. Lig ekiplerinden TKİ Tavşanlı Linyitspor'un teknik sorumlusu  Ahmet Erdinç, “Sakat oyuncularımızın fazla olmasına rağmen sahamızda Şanlıurfasporu yenmek istiyoruz” dedi.Erdinç, yaptığı açıklamada, son lig maçında sakatlıkları nedeniyle oynamayan 4 oyuncusunun yanı sıra 4 futbolcunun daha sakatlandığını ve sağlam olarak kaç sporcusunun yarın sahada olabileceğinin henüz belli olmadığını bildirdi.

 

Türkiye kupasında Sivas Dört Eylül Belediyespor karşısında daha önce fazla forma giyme imkanı bulamayan oyuncularının yanı sıra sakatlıktan çıkacak futbolcuları oynatarak onların durumlarını gördüklerini  ifade eden Erdinç, şöyle konuştu: “Kupa maçında, hem daha önce pek oynamamış oyuncularımızı hem de sakatlıktan çıkan oyuncularımızın durumlarını gördük, hafta sonunda Şanlıurfaspor ile yapacağımız lig maçının kadrosunu şekillendirmek istiyoruz. Geçen hafta sonu Manisaspor maçında istemediğimiz bir sonuç aldık. Gerçekten çok kötü oynadık. Moral motivasyon olarak toparlanmak için futbolcuların hiçbirine izin vermedik. Hepsini tesiste toparladık ve antrenmanlarımızı sürdürdük. Beyinlerini toparlayıp, geçen yıl yaptığımız geri dönüşü yapmak istiyoruz. Ancak bize tek engel sakatlık. Sakatlıklardan dolayı tam istediğimiz kadroyu oluşturamıyoruz. Manisa'da maça çıkarken kulübede 18 futbolcu vardı ve bunların 3'ü sakattı. Yarın oynayacağımız karşılaşmada tam olarak kimlerle sahaya çıkacağımız belli değil.

 

Erdinç, Şanlıurfaspor ile hafta sonu Tavşanlı'da oynayacakları karşılaşmadan 3 puan ile ayrılmak istediklerini söyledi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.