banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri

Şanlıurfaspor'a destek

Bank Asya 1. Lig’e bilenen Şanlıurfaspor’a OSM Ortadoğu Hastanesinden destek geldi. Başhekim İbrahim Halil Baysal 10 Bin liralık kombine bileti taraftara hediye etti.

OSM Ortadoğu Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Halil Baysal, kendisini ziyaret eden Genç Şanlıurfaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Abdullah Tuğbay’la yaptığı görüşmenin ardından Şanlıurfaspor taraftarına 10 Bin liralık kombine bilet desteğinde bulunacağını açıkladı

Öncelikle ligin hayırlı olmasını diliyoruz. Şikesiz ve şaibesiz bir lig diliyoruz. İnşallah Şanlıurfaspor Bank Asya ligine ve Süper Lige çıkar. Spor bir ilde gençler arasında kaynaşmayı sağlayan bir yarışmadır. Barışa huzura katkı sağlayan bir faaliyettir. Gençlerin kahvehane köşelerinde farklı emellerdeki insanlara alet olmasının önünü kesen bir aktivitedir. Eğer sporcularımıza biz sahip çıkmazsak başka şekilde başka insanlar sahip çıkacak.

Tabi Şanlıurfa ilçelerle birlikte 1 Milyon 750 bin nüfusun olduğu bir yer. Urfaspor’un hak ettiği yerin burası olmadığını herkes çok iyi biliyor. Bunun da temel sebebi bizleriz. Urfa’da yaşayan, Urfa’nın ekmeğini yiyen, Urfa’nın ekonomisinden bir şekilde faydalanan insanların kendi memleketine sahip çıkması lazım. Urfaspor’a destek çıkması lazım. Sadece Urfaspor’a değil, sosyal anlamda, kültürel anlamda, eğitim anlamında yapılan büyük aktivasyonlara destek çıkılması lazım. Arkadaşların böyle bir talebi oldu. 10 Bin lira da çok büyük bir para değil. Biz bununla da övünmüyoruz. Daha fazla yardımların yapılması gerektiğine inanıyorum. Yeter ki bu işe gönül vererek bu işe yönetici anlamında destek veren insanlar samimiyetlerini ortaya koysunlar. Şahsi geleceklerini bir tarafa bırakıp “Urfaspor’u nereye getirebiliriz” bunun çalışması içine girsinler. Önemli olan bölgenin tanıtımı. Bugün Urfa’dan daha küçük olan illerin takımları süper lig de. Dolayısı ile o il ya da takım Urfa’dan daha çok gündemde oluyor. Bu anlamda herkesin bu takıma destek vermesi gerekiyor.” dedi.

Genç Şanlıurfaspor Taraftarları Derneği Başkanı Abdullah Tuğbay da, Şanlıurfaspor’a daha güçlü destek verebilmek için önce mahalle temsilcilikleri açtıklarını ardında da Bayrak kampanyası başlattıklarını belirtti. Son olarak Şanlıurfaspor’un hazırlattığı kombine biletler için Urfa’nın önde gelen firmalarından destek istediklerini söyleyen Tuğbay şunları söyledi:

“2011-2012 sezonunda Genç Şanlıurfaspor taraftarları olarak Şanlıurfasporumuza daha güçlü destek verebilmek için çeşitli çalışmalar yapıyoruz. Önce mahalle temsilciliklerimizi açtık ardından da bayrak kampanyasını gerçekleştirdik. Şimdi de Şanlıurfaspor takımının hazırlattığı Kombine bilet kartları ile ilgili çalışma başlattık. Bizim taraftarlar derneği olarak OSM Ortadoğu Hastanesi Başhekimi Halil Baysal Abimize müracaatta bulunduk. Sağolsun kendisi de Şanlıurfaspor taraftarını yalnız bırakmadı. 10 Bin TL değerindeki bileti satın alarak bize hediye etti. Biz de Şanlıurfasporumuza daha iyi destek vermek için elimizden gelen gayreti sarf edeceğimiz konusunda söz veriyoruz.

İnşallah Şanlıurfaspor bu yıl önce Bank Asya ligine çıkacak ardından da Süper lige çıkacak. Bu tür çalışmaları yapan ve bizleri yalnız bırakmayan böylesine değerli işyerlerine Urfa’ya hizmet eden ağabeylerimize Genç Şanlıurfaspor Taraftarlar Derneği ve Anadolu Taraftarlar Klübü Federasyonu adına çok teşekkür ediyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.