banner2
Öne Çıkanlar Urfa Yetim Der Onur Bilgen Şanlıurfa Ziraat Mühendisleri Odası ilçe

Şanlıurfaspor’a ceza kapıda

Futbol Müsabaka Talimatına göre, yanıcı maddelerin stadyumda kullanılması yasak.  Hakem ve gözlemcinin sahaya atılan yabancı maddeleri ve tribünde yakılan meşaleleri raporlarında belirtmelerine kesin gözüyle bakılıyor. Bu durumda kulüp PFDK’na sevk edilecek Karşılaşmayı etkileyebilecek olayların meydana gelmemesi nedeniyle seyircisiz oynama gibi yaptırımların gelmesi beklenmiyor.


Şanlıurfasporlu yöneticiler, stadyum girişlerinde özel güvenlik görevlileri tarafından alınan önlemlere rağmen yanıcı maddelerin stada sokulmasına engel olamadıklarını belirttiler. Fenerbahçe’nin, stat dışından atılan paraşütlü havai fişek yüzünden Avrupa kupalarındaki en önemli maçını seyircisiz oynamak zorunda kalacağını hatırlatan yöneticiler stada yanıcı madde sokulmaması için bundan sonra daha sıkı önlemler alacaklarını belirttiler.

Faruk Deveci / Hizmet

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.