banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl haber Sanlıurfa Nicolò Zaniolo

Şanlıurfaspor'a bir ceza daha
Beyaz Grupta 10. Hafta sonunda 23 puan ile en yakın rakibinden 2 puan önde bulunan Şanlıurfaspor, geçen hafta deplasmanda oynadığı Buğsaşspor maçını 2-1 kaybetmişti. Ligde ilk yenilgisi alan Şanlıurfaspor, Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından taraftarın neden olduğu olaylardan dolayı 2 bin TL ceza geldi.

Şanlıurfaspor 2. Başkanı ve Basın Sözcüsü Mehmet Reşit Akıl Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulunun verdiği cezayadan dolayı üzüldüklerini taraftarlarımızın sonuç ne olursa olsun liğ uzun bir maraton önümüzde daha çok maçların olduğunu unutmamız gerekiyor taraftarlarımızdan istediğimiz maç boyunca skor ne olursa olsun sağ duyulu davranmaya ve sükünet içersinde maçı izlemelerini diliyoruz.

 ”  Geçtiğimiz hafta Ankara`da oynanan Bugsaşspor - Urfaspor maçında Urfaspor taraftarının sebep olduğu sözde olaylar nedeniyle Urfaspor`a para cezası kesti. Urfaspor`a 2000 TL para cezası kesen PFDK`nın söz konusu kararı şöyle;

Şanlıurfaspor Kulübünün, 20.11.2011 tarihinde oynanan Bugsaşspor - Şanlıurfaspor Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olaylarından dolayı takdiren 2.000.-TL para cezası ile cezalandırılmasına karar verilmiştir.

Halit Fahri GÜLTEKİN
PFDK Başkan


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.