banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Erdoğan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan PTT 1. Lig

Şanlıurfaspor'a 1 Milyon TL Destek
Şanlıurfaspor Kulübü Binasında açıklamalarda bulunan Saraçoğlu, Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç’ın bir kaynaktan Şanlıurfaspor’a 1 milyon TL (1 trilyon) katkı sağladığını belirterek 1 milyon TL’nin 500 bin tl sini bugün aldıklarını 500 bin TL’sini de Ocak ayında alacaklarını ifade etti. Başkan Saraçoğlu, bu maddi destek ile kulübün yaşadığı maddi sıkıntıda kısmi rahatlama olduğunu belirtti. Başkan Saraçoğlu Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’in kulübü ziyaret ettiğini, bu ziyarette birikmiş olan prim borçlarından bir tanesini üstlendiğini kaydetti.

DENİZLİSPOR MAÇINA DAVET

Başkan Saraçoğlu Denizlispor ile yarın kendi sahalarında oynayacakları Türkiye Kupası eleme maçına taraftarları davet etti. Denizlispor maçından galip ayrılmaları halinde tur atlayacaklarını söyleyen Saraçoğlu 4 büyük takımlarından biriyle eşleşme şanslarının da %30 olduğunu belirtti. Saraçoğlu  tur atlamaları halinde sevineceklerini ama kaybetmeleri halinde hedeflerinin Süper Lig olması dolayısı ile üzülmeyeceklerini vurguladı.

DEVRE ARASI 2 FUTBOLCU TRANSFER EDEBİLİRİZ

Spor Toto 2.lig de 25 Aralık’ta Çorum’da Çorumspor ile oynayacakları maça motive olduklarını bildiren Saraçoğlu, transfer hakkında da bilgi verdi. Saraçoğlu ’25 Aralık’ta deplasmanda Çorumspor ile karşılaşacağız. Bu maçın ardından 1.Devre maçları sona erecek. Devrenin bitiminde Teknik Direktörümüz Kemal Kılıç bize ayrıntılı bir rapor sunacak. Bu raporun sonucunda ihtiyaç olması halinde eksik olan bölgelere bir veya iki futbolcu transfer edebiliriz.’ Dedi.

 

ÇELİK VE GÜVENǒE TEŞEKKÜR, İŞ ADAMLARINA SİTEM

Kemal Saraçoğlu takımın maddi sıkıntı çektiği zamanlarda iş adamlarından hiçbir destek görmediklerinden dolayı iş adamlarına sitem etti. Saraçoğlu ‘Şanlıurfa’lı iş adamlarımız takımlarına sahip çıkmıyorlar. Hiçbir destek de bulunmuyorlar. Bir takımın şampiyon olabilmesi için 7 trilyon bütçe gerekiyor. Sezon başında 2.5 trilyon bütçe ortaya koyduk. Bu konuda Sayın Bakanımız Faruk Çelik ve Sayın Valimiz Celalettin Güvenç’ten destek görüyoruz. Son olarak takıma sağladıkları 1 trilyonluk katkı geçici de olsa maddi sıkıntımızın bir kısmını giderdi. Şanlıurfa’lıların ve bizim artık sabrımız kalmadı. Mutlaka bir üst lige oradan da Süper Lig’e çıkmalıyız.’ Dedi.

 

URFASPOR MAÇA HAZIR

Öte yandan Şanlıurfaspor’un, Türkiye Kupası 2.turda yarın saat 13.00’da sahasında karşılaşacağı Denizlispor maçının hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi.

Sarı-yeşilli ekip, Teknik direktör Kemal Kılıç nezaretinde GAP Arena Stadyumunda yapılan son antrenmana sarı-yeşilli ekip, Mutlu Kızıltan Özgür Özkaya, Fırat Çakmak ve ameliyat Olan Samet Bülbül dışında tam kadro katıldı.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.