banner2
Öne Çıkanlar Diyarbakır URFASPOR İstanbul Birecik Türkiye

Şanlıurfaspor, Yunanistan'ın Milli Futbolcusu Georgios Fotakis'i aldı

PTT 1. Lig’e iddialı bir kadro ile girmek isteyen Şanlıurfaspor, aradığı orta sahayı komşuda buldu. Sarı-yeşilli ekip, Yunanistan’ın PAOK takımında forma giyen 32 yaşındaki Georgios Fotakis’i görüşmek üzere Urfa’ya getirdi. Tecrübeli orta saha oyuncusu ile büyük ölçüde anlaşma sağlayan sarı-yeşilli ekipte imzaların atılması an meselesi. Geçen sezon PAOK formasıyla 32 maçta görev yapan Fokatis, 2 kez gol sevinci yaşadı.

 

TAKVİYE ŞART

 

Stoper Yiğitcan’ı Adana Demir’e kaptıran Urfa’da teknik direktör Raşit Çetiner, her fırsatta savunmaya takviye istiyor. Özellikle defans bloğunu sağlama almak isteyen deneyimli teknik adam önümüzdeki günlerde yönetime rapor sunacak. Çetiner’in raporları doğrultusunda harekete geçecek olan sarı-yeşilliler, savunmaya yabancı değil Türk futbolcu transfer edecek. (AMK)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.