banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der

Şanlıurfaspor Yücel Ömür'ü aldı

1 Şubat Salı günü sona erecek olan transfer sezonuna sayılı günler kala Şanlıurfaspor üçünçü transferini yaptı.

Şanlıurfaspor Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Dinç, Bandırmaspor’da orta saha mevkide oynayan Yücel Ömür Ejder ile 1.5 yıllık mukavele imzaladıklarını söyledi.

Dinç yaptığı açıklamada, Yücel Ömür’ün orta sahadaki eksikliği giderme adına iyi bir transfer olduğuna inandıklarını belirterek “İkinci yarıya kötü başladık. Takım iyi mücadele etmesine rağmen hak etmedikleri mağlubiyetler aldı. Şimdi Pazar günkü Van Belediye maçını düşünüyoruz. Kendi sahamızda Van karşısında alacağımız galibiyetle morallerin yerine geleceğine futbolcuların tekrar özgüven kazanacaklarına inanıyoruz. Taraftarımızın iki haftadır üzüldüklerini biliyoruz. Teknik Heyetimiz ve futbolcularımız Van maçını kazanma adına sahada gereken mücadeleyi en üst düzeyde verecektir”dedi.

Şanlıurfaspor daha önce de Kayseri Erciyesden Mehmet Türk Mehmet, Diyarbakırspor’dan da Volkan’la anlaşma yapmıştı.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.