banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Sanlıurfa Gaziantep Akçakale

Şanlıurfaspor Yöneticileri, Vali Güvenç'ten ne istediler

Şanlıurfa  Valisi Celalettin Güvenç’i makamında gerçekleşen ziyarete Şanlıurfaspor Kulüp  Başkanı Kemal Saraçoğlu, 2.Başkan Abdullah Barut, Muharrem Aydın,Mustafa Kazoğlu, Ali Veziroğlu,Haluk Akçal, Vedat Polat,ve Şanlıurfaspor Basın Sözcüsü İbrahim Halil Tepe katıldı.

 

“ŞANLIURFASPOR İÇİN HER ZAMAN VARIZ”

 

Şanlıurfaspor’un son durumu hakkında bilgi alış verişinde bulunulan ziyarette konuşan Vali Güvenç, Şanlıurfaspor’un yanında olacaklarını ve her zaman desteklerinin devam edeceğini  belirterek tüm Şanlıurfa halkınında  Şanlıurfa’nın tek takımı olan Şanlıurfaspor’a destek olması gerektiğini söyledi. Gap Arena stadyumunun ışıklandırma sorunu ile ilgili olarak açıklamada bulunan Vali Güvenç Işıklandırma ihalesinin yarın açıklanacağını belirterek,” En kısa sürede GAP Arena Stadyumunun bu sorununu çözüleceğini ifade etti.

 

SARAÇOĞLU,” ASIL OLAN ŞANLIURFASPOR”

 

Geçen yıl gelen başarıda Baştan Bakan Faruk Çelik ve Vali Celalettin Güvenç’in desteklerinin çok olduğunu belirten Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Kemal Saraçoğlu, asıl önemli olanın Şanlıurfaspor olduğunu söyledi. Saraçoğlu, Şanlıurfaspor’un önemine dikkat çekerek T.F.F 1.Liginde çok kaliteli takımların olduğunu ve başarının ancak birlik ve beraberlik ile sağlanabileceğini belirtti.

 

Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Kemal Saraçoğlu, Vali Celalattin Güvenç’i Şanlıurfa’dan önce görev yaptığı Manisa deplasmanına davet etti.

 

Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç ise Türkiye Futbol Federasyonu 1. Liginin 3. Haftasında deplasmanda oynanacak Manisaspor maçına uygun olması halinde katılacağını belirtti.

 

Ziyarettin ardından, Şanlıurfaspor kulüp Başkanı ve yöneticiler, Şanlıurfa  Valisi Celalettin Güvenç’e futbolcuların imzaladığı Şanlıurfaspor forması hediye etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.