banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Ürdün Teknik Direktör Cihat Arslan Ziylan

Şanlıurfaspor uzatmalarda yıkıldı, Kahramanmaraşspor 1-1 Şanlıurfaspor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk parolası ile sezona başlayan ve ligin ilk maçında sahasında Fethiyespor’u 2-1 yenen Şanlıurfaspor, Kahramanmaraşspor’a konuk oldu. Maça iki tarafta hızlı ve atak başladı. Maçın ilk yarısı tarafların karşılıklı ataklarına sahne oldu. İlk yarıda Şanlıurfaspor 28.Dakikada Samet Kaya ike bulfuğu golle 1-0 devreyi kapattı.

İkinci yarı başlarken oyun anlamında sahada üstün olan taraf Şanlıurfaspor birkaç defa Kahramanmaraşspor kalesine tehlikeli ataklar geliştirse de sonuç alamadı. 90 dakika biterken maçın sonucunda değişiklik olmadı. Dördüncü hakem maça 5 dakika uzatma verildi. Uzatmanın son dakikasında Kahramanmaraşspor A.Akyıldız’ın golüyle 1-1 beraberliği yakaladı.

95. dakikanın sonunda Şanlıurfaspor deplasmanda Kahramanmaraşspor ile 1-berabere kalarak zirve yarışında büyük bir yara aldı. RUHA AJANS

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
HASURFALI 6 yıl önce

Su parası çok ucuz 1 yıl boyunca, aylık hane başıma 100 dükkan.başına 200 Tl eklenip takıma aktarılmali. Galibiyet basina futbolculara 20şerbin Tl prim verelim. Bu takım hepimizin destek.olamiyız.

Avatar
Abuzettin Kılkuyruk 6 yıl önce

4-5 yıldır Zotto Bey'in ismini sık sık.duyuyorum. Yönetime girmeye ikna edilmeli

Avatar
MERSAVİ'LI MUSA 6 yıl önce

Zotto bey bir an önce yönetime girmeli

Avatar
Siverekli NECO 6 yıl önce

Mr. Zotto yardım et bize

Avatar
Kapaklı keyfo 6 yıl önce

Zotto olmadan takım üst lige çıkamaz