banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

Şanlıurfaspor U-13 Gençler liginde şampiyon oldu

GAP Arena Stadı Tesisleri içerisinde yer alan Reşit Köylü Sahası’nda Şanlıurfaspor ile Suruç Gençlikspor arasında oynanan final maçının doksan dakikası 1-1 berabere sonuçlandı. Uzatma dakikalarında da başka gol gelmeyince şampiyonu penaltı atışları belirledi. Şanlıurfaspor –U-13 takımı Suruç Gençlikspor U-13’ü  5-3 mağlup ederek ligin şampiyonu oldu.

U-13 Gençler liginde şampiyon olan Şanlıurfaspor takımı oyuncularına kupa ve madalyalarını Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci verdi.

Şampiyon olan Şanlıurfaspor U-13 takımı oyuncularını tebrik eden Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, ‘ “tebrik ediyoruz sizleri, Urfa’mızı en güzel şekilde temsil edeceğinize inanıyoruz.’ Dedi.

Final müsabakasına Eyyübiye İlçe Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin yanı sıra, Eyyübiye Belediye Başkan Yardımcısı Necmeddin Sağlam, Amatör Spor Kulüpler Federasyonu Başkanı Bahattin Canbeyli, Yönetim Kurulu Üyeleri Adnan Yükselir, Kendirspor Kulubü Başkanı Murat Basyan, Şanlıurfaspor Alt Yapı Sorumlusu Resul Halat, Abdurrahman Eskici ve çok sayıda sporsever katıldı.

Oynanan final maçı, hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.