banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa karbonmonoksit Balıklıgöl Tomas Wiesner

Şanlıurfaspor tur atladı


Şanlıurfaspor basketbol takımı konuk ettiği İzmir Büyükşehir Belediyespor’u 79-71 mağlup ederek üst tura çıktı
TB3L Play-Off karşılaşmasında GAP Arena Spor kompleksi Şanlıurfa Spor salonunda serinin ikinci maçında İzmir B.B.Spor ile karşılaşan Şanlıurfaspor sahadan galip ayrılarak seride durumu 2-0 yaparak rakibini eledi.
Maça Yusuf, Deniz, Fırat, Hasan ve Turgay beşiyle başlayan sarı yeşilliler, ilk periyodu 20-16 önde bitirdi. İkinci periyodda da rakibinden üstün oynayan Şanlıurfaspor periyodu 18-17 devreyi ise 38-33 önde kapattı. Üçüncü periyodda bir nebzede olsa zorlanan sarı yeşilliler periyodu 16-17 geride tamamladı. Son periyodda rakibine karşı pota altında etkili olan Şanlıurfaspor, Deniz Gökay ve Anıl’ın üst üste sayıları ile periyodu 25-21 maçı da 79-71 kazanarak tur atladı ve  son 12 takım arasına kaldı.
Yaklaşık 500 civarı taraftarında izlediği karşılaşmayı ayrıca Şanlıurfaspor’lu yöneticiler, Maruf Güneş, Mehmet Çavuş, Vedat Bucak, Halil Bağıban ve Mustafa Aydın’da takip etti. Şanlıurfalı olan ve bir dizi temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa’ya gelen Jandarma Genel Komutanlığı Denetleme ve Değerlendirme Daire Başkanı Korgeneral Mustafa Kemal Alataş’ta maçı izleyenler arasında yer aldı.
Karşılaşma sonrası taraftarlar salona inerek basketbolcularla galibiyeti kutlarken, soyunma odasında ise yönetim kurulu üyeleri basketbolcuları galibiyetlerinden dolayı tebrik etti.
Şanlıurfaspor Basketbol takımı antrenörü Atilla Keskin, maç sonunda yaptığı açıklamada oynanan oyundan son derece memnun olduğunu dile getirirken, “Oyuncularımı gönülden kutluyorum. Şanlıurfalılara güzel bir galibiyet armağan ettiler. Bu turu da kazasız geçtik şimdi önümüzde 1 maç daha var. Atık son maçlarımızı oynamaya başlıyoruz ya tamam ya devam maçlarını oynuyoruz. İnşallah sonunda gülen taraf Şanlıurfaspor olur” dedi.
Keskin ayrıca salona gelerek takımı destekleyen taraftarlara da teşekkür etti.
Şanlıurfaspor 12 takım arasına girdi
İzmir Büyükşehir Belediyespor’u eleyen Şanlıurfaspor, Bölgesel amatör ligden başladığı sezonda 2. Lige çıkma mücadelesinde 12 takım arasına girmeyi başardı.
İzmir ekibini eleyen sarı yeşilliler İstanbulspor-Muğla Ormanspor maçının galibi ile eşleşecek. Bu maçıda kazanması halinde son 6 takım arasına kalacak olan Şanlıurfaspor, lig usulü maçlar oynayacak. 6 takım arasında ilk 3’e giren takımlar ise 2. Lige çıkan ekipler olacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.